Alles over eucerin

Mijn decollete is er nog erger aan toe, daar zitten ook overal op acne lijkende pukkeltjes afgewisseld met rode plakkaatachtige verdikkingen (lijkt op zonne-allergie uitslag).

Je ben alang een jaar onder behandeling geweest bij twee meerdere dermatologen. Maar die waren ook niet consistent. De ene zei het lasertherapie ons oplossing voor me zou kunnen zijn en in overeenstemming met de verschillende had je nauwelijks last betreffende overduidelijk zichtbare bloedvaatjes en kon dit niet.

Ik heb jouw voorheen al ons mail gestuurd en kreeg met een collega ons antwoord terug. Toch op deze plaats tevens nog even een vraag, omdat ben tevens erg benieuwd naar je visie meteen je ons ons hetgeen verder stadium verkeer.

Ik heb lichte couperose en zit bijzonder in twijfel of ik Rosacea heb (ontstaan te krijgen) of het je een over gevoelige huid heb. Je ben 31 jaar, heb op mijn neus (2 zijkant) een klein weinig couperose en mijn wangen zijn overgevoelig. Mijn neus zelf en voorhoofd is nimmer rood ofwel geirriteerd. Louter mijn wangen. Na het douchen prikken ze veelal en het trekt behoorlijk.

Je gebruik intussen een zoveel weken je Uncover moisturizer, cleanser en toner en je ben er zeker super happy mee! Mijn huid is alweer volstrekt kalmpjes, en bezit er een laatste jaren nog nooit zo egaal uitgezien.

Je ben onlangs voor een dermatoloog geweest en zij gaf aan dat ik een mengbeeld van acne vulgaris en eucerin dagcreme rosacea heb. Tevens (wat bij rosacea hoort )heel wat hinder betreffende gevoelige en ontstoken ogen, dit gezichtsveld was voor 2 oog met 50% afgenomen. Ik ben 28 jaar en heb dit al enkele jaren. Dit kan zijn gedurende mijn 2e zwangerschap begonnen.

Ik twijfel ofwel je wel rosacea hebt zodra ik jouw verslag zo lees. Jouw zou me een keer een foto kunnen mailen; vervolgens kan je er wat verdere aan zeggen…

Wat vervelend om te lezen het de dermatoloog je ook niet serieus nam! Misschien is het mogelijk ons afspraakje te vervaardigen voor ons overige dermatoloog? Rosacea kan zijn lastig doch betreffende een verzorging/verzorging mogen de symptomen goed bij controle gehouden geraken.

Ze wil beslist ook niet dat persoon met hoofdhaar gezicht komt, zeker ik hoop het de puistjes en meeëters betreffende de cleanser, toner en exfoliant uiteindelijk vanzelf verdwijnen.

Black Opium kan zijn verkrijgbaar vanaf ontstaan september in de meeste parfumerieën, luxueus drogisterijen en warenhuizen. Dit is ons eau een parfum en blijft erg lang op de huid nageuren.

Een vraag; Wat zijn je ervaringen betreffende het weghalen betreffende couperose / rosacea en syringomen met de T-away? Ik heb een aantal jaren geleden ons sessie laten doen waarna de couperose een stuk minder zichtbaar was.

3 weken geleden heb ik nannic venatrix gekocht (tot mijn spijt was ik niet op een hoogte betreffende jou produkten) Ik ben zo nieuwsgierig hetgeen betreffende dit produkt vind en of jouw het kent. Het dien werken na 8 a 12 weken.. Het was best prijzig. Alvast hartelijk dank

Je heb alang jarenlang last aangaande rosacea, ik heb allerhande middelen geprobeerd doch na verloop van tijd kreeg ik zeker weer opnieuw hinder.

Je behandeling de lijn voor een gewone tot gespleten huid en het bevalt buitengewoon prima. Je heb een aardig gewone (doch overgevoelige) huid, doch aangaande Rozex(dat gebruik je) wordt mijn huid buitengewoon dor en trekkerig. Lang leve de moisturizer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *